• +90 (342) 317 16 51 & +90 (342) 317 16 52

Gaziantep Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Programı, Pearson Assured tarafından akredite edilmiş bir kurumdur. Bu sebeple, İngilizce Hazırlık Programını başarılı bir şekilde tamamlayan öğrenciler ek bir sınava girmeden Pearson Assured Sertifikasına başvurabilirler.

Pearson Assured Sertifikasına, 5 Kasım 2018 tarihine kadar buradan başvuru yapabilirsiniz.

Sertifika başvuru ücreti Gaziantep Üniversitesi öğrencileri için KDV dahil 70 TL'dir. Ödemeler, Pearson Assured sistemine online olarak yapılacaktır.

Sertifika süreci; başvuru, onay, İngiltere’de basım ve teslimat aşamalarından oluşan 4-6 haftalık bir süreyi kapsamaktadır. Sertifikaların teslimat noktası Gaziantep Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’dur.