• +90 (342) 317 16 51 & +90 (342) 317 16 52

Yüksekokulumuzda, Bilimsel Araştırma Projeleri desteğiyle 2016-2017 Akademik yılı Final sınavı ile uluslararası BTCE (British Test Center of English) sınavı eş güdüm geçerlik çalışması yapılmıştır. Çalışma kapsamında, 45 öğrencimize BTCE sınavı uygulanmış ve değerlendirmesi İngiltere'deki BTCE sınav merkezinde İngiliz uzmanlar tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu sınavdan elde edilen sonuçlar, öğrencilerimizin Hazırlık Final sınavından aldıkları sonuçlarla dikkate değer oranda tutarlılık göstermiştir. Ayrıca proje kapsamında sınava giren tüm öğrencilerimizi uluslararası geçerliği olan sertifikaları da Yüksekokul yönetimi tarafından takdim edilmiştir. Yüksekokulumuz adına tüm öğrencilerimize ve öğretim görevlilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.